هفت حوض از معدود میادین تهران است که صرفاً نقش فلکه ترافیکی نداشته و در آن شاهد فعالیتهای اجتماعی نیز هستیم. همه روزه افراد زیادی از نقاط مختلف تهران به دلیل جذابیتهای مختلف آن و خرید از مغازه های اطراف آن مثل بورس زیورآلات و البسه یا گذراندن اوقات فراغت خود در کنار فضاهای سبز، حوضچهها، آبنماها و اغذیه فروشیهای متعدد واقع در اطراف میدان خود را به این نقطه می رسانند.
از ویژگیهای مثبت دیگر در مورد میدان هفت حوض می توان به وجود مبلمان های شهری متعدد در داخل آن، مسیرهای ایمن برای عابر پیاده و نورپردازی زیبای آن در شب اشاره کرد. همچنین این میدان در مواقع خاص شاهد برگزاری رویدادهای خاص همچون عزاداریها، اعیاد و برنامههای فرهنگی مختلف که توسط شهرداری تهران برگزار می شود، می باشد.
مسجد النبی به عنوان یکی از مراکز بزرگ فرهنگی و مذهبی در سطح منطقه در ضلع شمال غربی میدان هفت حوض قرار دارد.
طراحی معماری این میدان توسط مهندس احمدرضا کلانتری صورت گرفته است. عملیات اجرایی بازسازی و بهسازی این میدان به همت سازمان زیبا سازی شهر تهران در سال 1389 آغاز و در سال ۱۳۹۰ به پایان رسید.
فهرست مطالب
میدان نبوت
معرفی اجمالی میدان
موقعیت و تصاویر ماهواره ای
مشخصات میدان
محدوده میدان
لایه کاربری
*نقشه کاربری طبقات*
لایه کالبدی
توده و فضا – محصوریت فضایی و بصری میدان
لایه دسترسی
درجه بندی دسترسی ها
لایه منظر شهری
تحلیل تصویری میدان نبوت
المان ها و مبلمان میدان نبوت
مجسمه های میدان نبوت
فواره های میدان نبوت
کفسازی میدان نبوت
سرزندگی در میدان نبوت*
نمای شب در میدان هفت حوض
کیفیت ابنیه
تعداد طبقات
نوع بافت (مصالح)
استخوان بندی (سازمان فضایی)
طرح پیشنهادی
کلمات کلیدی مرتبط: معماری ,تحلیل فضای شهری , میدان نبوت تهران ,پاورپوینت میدان نبوت تهران ,طرح میدان نبوت ,معرفی اجمالی میدان ,موقعیت و تصاویر ماهواره ای ,مشخصات میدان ,محدوده میدان ,لایه کاربری ,نقشه کاربری طبقات ,لایه کالبدی ,توده و فضا – محصوریت فضایی ,بصری میدان , ,لایه دسترسی , ,درجه بندی دسترسی ها , ,لایه منظر,