سلف سرویس SELF SERVICE بوفه BUFFET طراحی قسمتهای مختلف فضاهای داخلی رستوران 1 ) سالن اصلی رستوران پذیرش : بار : کافه سرویس: بار قهوه: سلف سرویس : سالن ضیافت های رسمی: جالباسی یا محل نگهداری پالتو: سایر فضاها :
ر2) آشپزخانه
3 ) سرویس بهداشتی
4 ) فضای اداری
قسمت آشکار رستوران
نکات طراحی و وسائل
سردر و بخش خارجی
سر در و بخش خارجی رستوران
فضای داخلی رستوران
بهداشت در رستوران:
تاسیسات:
لوازم رستوران
میزهای رستوران :
میزکمکی :
صندلی مخصوص کودکان :
صندلی رستوران :
نتیجه گیری
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت نقش ارگونومی و مبلمان در رستوران ,پاورپوینت رستوران ,مبلمان آشپزخانه ,رساله رستوران ,مطالعات طراحی رستوران , ,ارگونومی و مبلمان در رستوران , ,مقدمه , ,هدف , ,انواع رستوران , ,رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT ) , ,رستوران های بومی و سنتی ( (Traditional resturant , ,رستورانهای داینینگ روم ,