معمارپروژه :فرانک گری مکان:شهرپراگ درجمهوری چک سال ساخت:1994تا1997 سبک معماری:دیکانستراکشن
-به پیشنهاد واکلاو هاول، آخرین رئیس جمهور چکسلواکی و اولین رئیس جمهوری چک درزمینی باقیمانده ازبمباران آمریکایی هادرپایان جنگ جهانی دوم ،خانه رقصان پراگ به وسیله معمارمعروف آمریکایی فرانک گری ساخته شد.
-در طرح معمار یک زوج در حال رقص دیده می شوند که بر سر نبش دو خیابان قرار دارند. به دلیل همین تشابه است که به ساختمان «گینگر و فرد» نیز گفته میشود. این نام از یک زوج رقاص آمریکایی، در فیلمی به همین نام اثر فدریکو فلینی ۱۹۸۶، برگرفته شده است.
خلاصه مطالب قرارگرفته درداخل این پاورپوینت:
-بخش اول:معرفی پروژه وروندشکل گیری وساخت آن به همراه بیان برخی ازویژگی های معماری منحصر به فردآن
-بخش دوم:تصاویری ازنمای ساختمان درشب به همراه اسکیس ها،نماهاوبرش های آن
نمونه ای ازمطالب قرارگرفته درداخل این پاورپوینت:
برخی معتقدند «گینگر و فرد» تخریب فضای شهر پراگ را، در جایی دوباره تکرار کرد که بمب های آمریکایی در پایان جنگ دوم جهانی ساختمانی را با خاک یکسان کرده بودند.B10-خانه رقصان پراگ (2)
شاید شنیدن این حرف در مورد ساختمانی که طراح آن فرانک گری است، در نظر ما عجیب برسد. اما در شهر پراگ و در زمان مطرح شدن این پروژه، این حرف از دهان بسیاری منتقدین، روزنامه نگاران و حتی مردم عادی شنیده می شد.
B10-خانه رقصان پراگ (3)
آنها نگران معماری و منظر شهری خود بودند. به نظر آنها طرح این معمار بنام کانادایی همان قدر شهر پراگ را تخریب می کرد که بمب های آمریکایی!
شاید این مسئله برای ما که در شهرمان با انواع و اقسام ساختمان ها با طرح ها و شکل ها و رنگ های مختلف، زیبا و زشت، روبه رو هستیم چندان مهم نباشد؛
اما در شهری مثل پراگ که معماری هماهنگی در کل شهر حاکم است، این یک معضل است
B10-خانه رقصان پراگ (4)
کلمات کلیدی مرتبط: Dancing House prague, برش خانه رقصان پراگ, خانه رقصان پراگ, ساختمان «گینگر و فرد, سبک معماری خانه رقصان پراگ, طراحی خانه رقصان پراگ, فرانک گری, فرانک گری وخانه رقصان پراگ, معماری خانه رقصان پراگ, نمای خانه رقصان پراگ, پلان خانه رقصان پراگ.,