پاورپوینت بررسی طراحی و معماری استادیوم المپیک توکیو

   تعدادبرگ: 40 اسلاید پاورپوینت   قیمت: 5000 تومان   حجم فایل: 2084 kb  تعدادمشاهده  152  

بخشی از مطلب
  طرح معماری استادیوم المپیک توکیو به شکل کلاه کاسکت دوچرخه سواری طراحی شده است که با جریان خطوطی که دارد نگاه را به سوی جلو هدایت می کند. براساس این طرح، استادیوم دارای سقفی خواهد بود که قابلیت باز و بسته شدن را دارد. استادیوم من جمله پروژه هایی است که طراحی آن نیازمند صرف وقت و انرژی بسیاری است؛ چراکه هرچند همانند پروژه‌ای نظیر بیمارستان، از تنوع فضایی برخوردار نیست، ولی با این حال به سبب عظمت و وسعت خود، نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و جامع دارد. این موضوع زمانی پررنگ‌تر می‌شود که از رقم سرسام آور مراجعین چنین مکانی اطلاع داشته باشیم. بنابرین از آنجایی که استادیوم‌های امروزی، با ظرفیتی تا ۱۰۰ هزار نفر طراحی می‌شوند، باید بتوانند نظر کلی اکثریت این افراد را جلب نمایند.
 
زاها حدید و استادیوم المپیک توکیو
 
در سال ۱۹۵۸ میلادی، ورزشگاه ملی کاسومیگائوکا ژاپن، میزبان ساخت بزرگترین استادیوم ورزشی این کشور بود. این استادیوم که در المپیک تابستانی سال ۱۹۶۴ میلادی، به عنوان استادیوم اصلی مورد استفاده قرار گرفت، گنجایش جمعیتی معادل ۳۸۰۰۰ نفر را داشت. لکن این ظرفیت برای المپیک تابستانی سال ۲۰۲۰ میلادی توکیو به هیچ عنوان مناسب نبود. بنابرین مسئولین ژاپنی، طی فراخوانی جهانی، از تمامی معماران دعوت کردند که طرح‌های پیشنهادی خود را برای آنها ارسال کنند. در نهایت پس از اتمام مدت زمان فراخوان، طرح معمار مشهور، زاها حدید، برای این استادیوم انتخاب شد و بودجه‌ای معادل ۱.۳۱ میلیارد دلار برای ساخت آن اختصاص یافت. 
 
استادیوم المپیک توکیو اثر کنگو گوما
 
پس از رسانه‌ای شدن انتخاب طرح زاها حدید برای استادیوم المپیک ۲۰۲۰ میلادی توکیو و آشکار شدن جزئیات طرح و هزینه‌های سرسام‌آور آن، افراد بسیاری اعتراض خود را نسبت به این امر اعلام کردند. بنابرین پس از چندین روز کشمکش و اعتراضات گسترده مردم ژاپن، نخست وزیر فعلی شخصا دست به کار شد و این طرح را مردود اعلام کرد. بنابرین به دنبال این امر، رقابت اصلی بین طرح‌های دو معمار برجسته ژاپنی، “تویو ایتو” و “کنگو کوما”، آغاز شد که در نهایت با انتخاب طرح کنگو کوما پایان یافت؛ چراکه طراحی کوما برای استادیوم المپیک توکیو، هم از لحاظ اقتصادی به صرفه‌تر بود و هم قرابت بیشتری با فرهنگ سنتی ژاپن داشت. 
معماری پروژه استادیوم المپیک توکیو:
 
همانطور که پیش‌تر نیز بدان اشاره شد، طرح استادیوم المپیک توکیو، دارای سازه‌ای عظیم به سبک فولدینگ بود که گنجایش ۸۰۰۰۰ تماشاگر را داشت. زاها حدید برای این استادیوم، زمینی به مساحت ۷۸۱۰۰ متر را در نظر گرفته بود و قصد اجرای سقفی متحرک در ارتفاع ۷۰ متری داشت که به گفته وی، در ماه می ۲۰۱۹ میلادی به بهره‌برداری می‌رسید. این در حالیست که طرح فعلی استادیوم المپیک توکیو، در زمینی به مساحت ۷۲ هزار متر مربع و با هزینه‌ای حدود نصف آن اجرا خواهد شد.

 
کلمات کلیدی مرتبط:
استادیوم المپیک توکیو , طرح معماری استادیوم ,المپیک توکیو ,کلاه کاسکت دوچرخه . ,استادیوم المپیک توکیو: ,زاها حدید و استادیوم المپیک توکیو ,ورزشگاه ملی کاسومیگائوکا ,آثار زاها حدید, آثار کنگو کوما, استادیوم المپیک توکیو, استادیوم المپیک ژاپن, المپیک 2020 توکیو, المپیک توکیو, المپیک ژاپن, پاورپوین,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود,بررسی پاورپوینت مبانی نظری طراحی معماری پارک فناوری,pptx
دانلود بررسی پاورپوینت معرفی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو Santiago Bernabéu Stadium
دانلود بررسی پاورپوینت مجموعه ورزشی المپیک توکیو و مونیخ
دانلود,بررسی پاورپوینت ورزشگاه آشیانه پرنده,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت استادیوم ملی سنگاپور,pptx
بررسی استادیوم ، مراکز ورزشی و ورزشگاه های دهکده المپیک پکن ، پاورپوینت بررسی دهکده المپیک پکن
دانلود بررسی نگاهی به معماری استادیوم هاپاورپوینت
دانلود بررسی استادیوم ماراکانا برزیل پاورپوینت
دانلود بررسی نمونه موردی مجموعه ورزشی داخلی و خارجی پاورپوینت
دانلود,پاورپوینت پارک سیتروئن,pptx
دانلود بررسی طراحی استخر قهرمانی فایل پاورپوینت
دانلود بررسی معماری زورخانه فایل پاورپوینت
دانلود بررسی ورزشگاه سانتیاگو برنابئوفایل پاورپوینت
دانلود بررسی اصول طراحی مجتمع ورزشی فایل پاورپوینت
دانلود بررسی استادیوم المپیک توکیوپاورپوینت
دانلود بررسی نور پردازی فضاهای ورزشی فایل پاورپوینت
دانلود بررسی مجموعه ورزشی استریجپ فایل پاورپوینت
دانلود بررسی معرفی استادیوم ماراکانا برزیل فایل پاورپوینت
دانلود بررسی مرکز ملی ورزشهای آبی پکن( مکعب آبی )فایل پاورپوینت
دانلود بررسی نمونه موردی مجموعه ورزشی داخلی و خارجی فایل پاورپوینت